HEADLINES
Loading...

Δαχτυλίδι αξίας μισού εκατ. δολαρίων για τη Nicki Minaj

Πρόταση γάμου έκανε ο DJ Khaled στην 30χρονη ράπερ Nicki Minaj και μάλιστα μέσω… MTV. Παρότι η Minaj δεν έχει απαντήσει- ή η απάντησή της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή- δεν παρέλειψε να εμφανιστεί φορώντας ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι, πυροδοτώντας νέες φήμες και εικασίες. Η Minaj φρόντισε το χέρι της να φανεί, και μαζί του και το δαχτυλίδι, ενώ έφευγε από εστιατόριο του Μπέβερλι Χιλς έπειτα από μία έξοδο με τις φίλες της.

«Laguardia Girls unite!!! Thembi, Justine & Nia my boos», έγραψε στο Twitter.

H Minaj συνεργάστηκε με τον 37χρονο παραγωγό στο τελευταίο της single Twerk It αλλά και σε ένα remix του All I Do Is Win του Khaled του 2010.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το δαχτυλίδι αξίζει μισό εκατομμύριο δολάρια.

«Nicki Minaj, είμαι στο MTV και θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου: Σε αγαπώ, σε θέλω, θέλω να είσαι δική μου», είπε ο DJ Khaled. «Ο μόνος λόγος που δεν στου το λέω αυτό κατά πρόσωπο είναι επειδή καταλαβαίνω πως είσαι πολυάσχολη. Νιώθω πως χρειάζεσαι έναν άνδρα σαν εμένα στη ζωή σου. Έχουμε τα ίδια συμπτώματα, υποφέρουμε από την επιτυχία», πρόσθεσε.

Ο Khaled επιβεβαίωσε αργότερα πως εννοούσε στα σοβαρά την πρότασή του και πως περιμένει την απάντηση της Minaj. «Θέλω να την παντρευτώ. Μπορεί να πάρει το χρόνο της και να το σκεφτεί. Τουλάχιστον τώρα ξέρει πώς νιώθω», πρόσθεσε.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο