HEADLINES
Loading...

Κάμερα πέφτει από αεροπλάνο και καταλήγει σε φάρμα χοίρων (Βίντεο)

Μια κάμερα πέφτει από τον ουρανό, καταλήγει σε μια φάρμα με χοίρους και το υλικό που καταγράφει ανεβαίνει στο YouTube και γνωρίζει την επιτυχία. Κάπως έτσι θα μπορούσε να συνοψιστεί η υπόθεση για ένα βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο στις 9 Φεβρουαρίου και έχει ήδη ξεπεράσει το 1 εκατ. «κλικ». Το κλιπ είναι ουσιαστικά το υλικό που κατέγραψε η κάμερα GoPro της Mia Munselle. Το υλικό ξεκινά από ένα αεροπλάνο με επιβαίνοντες που θα πραγματοποιούσαν ελεύθερη πτώση.

Ωστόσο, η κάμερα φεύγει από τα χέρια αυτού που την κράταγε και ξεκινά η πτώση προς το έδαφος για να καταλήξει σε μια… φάρμα χοίρων, αφού προηγουμένως έχει αναποδογυρίσει αρκετές φορές από την πρόσκρουση.

Το υλικό δεν τελειώνει εκεί, καθώς ένας από τους κάτοικους της φάρμας πλησιάζει, περιεργάζεται το μυστηριώδες gadget που έπεσε από τον ουρανό και τελικά το «φιλοδωρεί» με ένα καλό γλείψιμο!

«Κάμερα πέφτει από αεροπλάνο για ελεύθερες πτώσεις και προσγειώνεται στη δική μου φάρμα χοίρων. Βρήκα την κάμερα 8 μήνες μετά και είδα αυτό το βίντεο», σημειώνει η Mia Munselle στην περιγραφή που συνοδεύει το βίντεο.

Αρκετοί θεατές βέβαια, αμφισβητούν την γνησιότητα του υλικού, ισχυριζόμενοι ότι η κάμερα δεν πιάνει την τελική ταχύτητα που θα έπρεπε και πως η ταχύτητα είναι λάθος, δεδομένου το ύψους που έπεσε από τον ουρανό.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…