HEADLINES
Loading...

ΦΡΙΚΗ: Σκότωσε την έγκυο σύντροφό του, λίγες μέρες πριν γεννήσει

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Μόρντεν του νοτιοδυτικού Λονδίνου, όταν η 22χρονη Τζέσικα Φέννερ έχασε τη ζωή της, όταν την χτύπησε με το αυτοκίνητό του ο σύντροφός της μόλις τρεις εβδομάδες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.


Η Τζέσικα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, όμως δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν εκείνη και το αγέννητο παιδί της, που λίγες ώρες αργότερα άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Η αστυνομία συνέλαβε τον σύντροφο της άτυχης κοπέλας Ντάνιελ Ντάτφιλντ, ο οποίος κατηγορείται για δολοφονία γιατί οδηγούσε επικίνδυνα. Μάλιστα το δικαστήριο διέταξε την προφυλάκισή του μέχρι την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί μπροστά στο δικαστήριο στις 21 Ιουλίου.

Η 22χρονη κοπέλα αναμενόταν να γεννήσει στις 30 Ιουλίου και είχε δεσμό με τον Ντάτφιλντ που αποδείχθηκε ο μοιραίος άνδρας της ζωής της, από το 2008.


Οι δυο τους είχαν μόλις μετακομίσει σε καινούργιο διαμέρισμα και η κοπέλα δήλωνε ενθουσιασμένη για τη νέα της ζωή. Μάλιστα μέσα από τη σελίδα της στο Facebook αναφερόταν συνεχώς στα κοινά σχέδια με τον καλό της και ζητούσε από τους φίλους της να της δώσουν ιδέες για το όνομα του μωρού της.

Δυστυχώς δεν κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, αφού η μοίρα είχε διαφορετική άποψη.