HEADLINES
Loading...

Αυτή είναι η μεγαλύτερη ταινία όλων των εποχών (Βίντεο)

Ναι, σωστά διαβάζετε, δεν πρόκειται ούτε για τυπογραφικό λάθος ούτε για κακοπροαίρετη φάρσα!

Το «Ambiancé» του σουηδού πειραματικού δημιουργού Anders Weberg θα έχει διάρκεια 720 ωρών, έναν ολόκληρο μήνα δηλαδή, και θα είναι έτοιμο το 2020. Λίγη υπομονή χρειάζεται λοιπόν για το κορυφαίο -σε μέγεθος και απόλαυση- αριστούργημα.

Και βέβαια πώς θα μπορούσε το τρέιλερ της σύγχρονης αυτής κινηματογραφικής οδύσσειας να μην άγγιζε τη μία ώρα και 12 λεπτά;

Περιμένετε όμως γιατί γίνεται και καλύτερο: την ώρα λοιπόν που η διάρκεια του φιλμ φαντάζει τρομακτική και αποθαρρυντική (και θεότρελη, αλίμονο!), ο δημιουργός προγραμματίζει να παιχτεί η ταινία σε μία και μόνο συγχρονισμένη σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη προβολή και έπειτα να καταστραφεί! Ναι, να χαθεί για πάντα από προσώπου γης το εκτεταμένο αυτό κομψοτέχνημα, που θα είναι μάλιστα η τελευταία δουλειά του Weberg, ο οποίος μετρά στην 20χρονη καριέρα του περισσότερα από 300 φιλμ.

Και σε περίπτωση που διερωτάστε, θα είναι πράγματι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία όλων των εποχών, κάτι που θα κάνει τα 24ωρα έπη του καιρού μας (όπως το «The Clock» και «24 Hour Psycho», για παράδειγμα) να φαντάζουν «γατάκια»!


Κι αν το περιμένετε με κομμένη την ανάσα, ιδού και το χρονοδιάγραμμα:
2014 - Short teaser 72 λεπτών
2016 - Short trailer 7 ωρών και 20 λεπτών
2018 - Κανονικό trailer 72 ωρών
2020 - Κυκλοφορία της ταινίας (720 ώρες)

Αν έχετε λοιπόν χρόνο για σκότωμα, ιδού το τρέιλερ των 72 λεπτών για το έπος των 720 ωρών (κάπου 280 ώρες δουλειάς έχουν ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα)…